Domáci pribináčik

Suroviny:

230 g tvaroh krémový – polotučný / odtučnený

230 g jogurt biely

3 – 4 PL Agávový sirup https://www.nutrizona.sk/agavovy-sirup-bio-360-ml/

¼ ČL čistá vanilka https://www.nutrizona.sk/vanilka-bourbon-mleta-10g/

1 - 2 PL kakao https://www.nutrizona.sk/bio-cacao-raw-60-g/

Postup:

V miske si zmiešame tvaroh, jogurt, agávový sirup a vanilku.

Hmotu si rozdelíme na dve rovnaké časti. Do jednej časti pridáme kakao a poriadne premiešame.

Pripravíme si poháriky a na oddeľovanie si nachystáme poskladaný alobal do obdĺžnika tak, aby nám vošiel do otvoru .

Alobal vložíme do pohárika, aby bol v polovici a vkladáme hmotu. Na jednu stranu bielu a na druhú stranu tmavú až po vrch. Opatrne vytiahneme alobal. Pohárik uzavrieme a necháme stuhnúť v chladničke.

TIP: Ak si chcete pripraviť ovocný pribináčik, stačí si zohriať mrazené ovocie, pridať agáve sirup a vychladnuté ovocie naliať na dno pohárikov či misiek.

Ak máte chuť na chrumkavého pribináčika, posypte na vrch musli alebo chrumkavé ovocie z produktov Mixit.

Prajeme dobrú chuť.